{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbržom formulom do novog vozila uz besplatnu registraciju

S
31.10.2011. u 09:15
0
0
Najbržom formulom do novog vozila uz besplatnu registraciju
0
Najbržom formulom do novog vozila uz besplatnu registraciju
Akcija VB Leasinga "Besplatni troškovi prve registracije", jedna od najuspješnijih akcija do sada na tržištu Bosne i Hercegovine, nastavlja se do kraja godine.
"Radi se o jedinstvenom dodatnom benefitu za klijente, koji je, sudeći prema dosadašnjem interesu, kao takav i prepoznat. Dokaz tome je i nova usluga VB Leasinga kod trgovaca automobilima, "[email protected] Leasing" gdje klijenti mogu odabrati automobil i završiti leasing za manje od dva sata. Kupci novih vozila imaju priliku da brzo, čak i na licu mjesta u pojedinim auto kućama dođu do novog vozila, a uz sve to dobijaju prvu registraciju gratis", izjavio je dr. Slobodan Vujić, direktor ove kompanije.

Veliki broj partnera i klijenata je prepoznao to da sa VB Leasingom mogu, pored dobre i brze usluge, ostvariti i niz ostalih pogodnosti kao što je finansiranje bez žiranata, finansiranje PDV-a na rate, finansiranje prema stvarnim potrebama klijenata itd.
Ovom ponudom kupac je u prilici da štedi i vrijeme i novac.

"VB Leasing se trudi da osluškuje stvarne potrebe klijenata, kako bi ponudio baš ono što je klijentu najpotrebnije: brzinu i jednostavnost. Ovakvim nivoom usluge VB Leasing BH je i u okviru svoje grupacije postavio nove standarde u poslovanju, a jako je lijep osjećaj da je u nečemu jedna kompanija iz BH ispred ostalih, da oni svoje standarde usklađuju sa nama i da nas pokušavaju dostići."

"Rezultat ovoga je sigurno najvećim dijelom stalno i kontinuirano ulaganje u znanje i podizanje nivoa spremnosti i obučenosti ljudi. Pored toga, bitna je stabilnosti u ljudskim resursima gdje smo mi jedna od malobrojnih kompanija koja nije imala skoro nakakv postotak fluktuacije zaposlenih u posljednjih 7-8 godina. Nijedan IT sistem nije dovoljno dobar ukoliko nemate dobro motivisane i obučene ljude" objasnio je dr. Slobodan Vujić, direktor VB Leasinga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: