|

Moja Banka: Neovisnost i fleksibilnost plaćanja uz uslugu Mobilnog bankarstva

Moja Banka: Neovisnost i fleksibilnost plaćanja uz uslugu Mobilnog bankarstva
18
Klix.ba
23.12.2014. u 13:38
0
komentara
18

dijeljenja
Moja Banka: Neovisnost i fleksibilnost plaćanja uz uslugu Mobilnog bankarstva
Mobilno bankarstvo rješenje je za sve one koji ne žele čekati u redovima i gubiti vrijeme kad treba platiti račune. Nove tehnologije i moderni način poslovanja podstakli su uvođenje ove usluge, a sve što vam je potrebno su smartphone i otvoreni račun u banci, kao i pristup internetu u momentu korištenja.
Uz besplatno otvaranje usluge Mobilnog bankarstva Moje Banke imate mobilnost u plaćanju računa, a troškovi naknada za obavljene transakcije su znatno niži nego na šalterima Banke. Klijent na svom telefonu ima uvid u sve proizvode koje koristi u Banci (računi, štednja, plaćanje rate kredita, finansiranja i kartice), a može obavljati i usluge transfera i konverzije novca.

Tako naprimjer, plaćanje računa putem mBanking usluge je 40 posto jeftinije u poređenju sa plaćanjem na šalterima, dok se konverzija valuta može vršiti uz znatno povoljnije naknade, počev od 0,20 posto naknade za konverziju KM/EUR valute.

"U toku predstojećih novogodišnjih praznika, ono što je sigurno je da svi želimo imati više vremena za sebe i svoje bližnje, nego stajati u redu da bi platili račune. Posebno može biti otežavajuća okolnost skraćeno radno vrijeme poslovnica. Zato, toplo preporučujem Mobilno bankarstvo kao uslugu koja vam omogućava da iz udobnosti svog doma vrlo jednostavno i sigurno izvršite potrebna plaćanja", izjavila je Vildana Bešlija, rukovodilac Odjela za marketing i komunikacije Moja Banka d.d. Sarajevo.

Ukoliko niste imali priliku da koristite uslugu mBanking do sad, možda ovaj članak motivira neke od vas na korištenje ove usluge, posebno ukoliko ste smartphone korisnik.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.