|

"Moja banka" nagradila najbolje učesnike "Moje lige"

"Moja banka" nagradila najbolje učesnike "Moje lige"
5
Klix.ba
14.6.2013. u 12:41
0
komentara
5

dijeljenja
Kao prijatelj projekta "Moja liga" u organizaciji Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo i Fondacije Hastor , te uz tehničku podršku Udruženja za razvoj sporta BiH Sport Centra, svoj doprinos dala je i Moja Banka dd Sarajevo.


Naime, u ovoj ligi je učestvovalo preko 15 srednjih škola, gdje su svoje snage odmjerile ženske i muške ekipe u malom fudbalu.

Moja Banka je nagradila prvoplasiranu mušku ekipu Ugostiteljsko-turističke škole i najbolju žensku ekipu Srednje škole poljoprivredno veterinarsko prehrambene i uslužne djelatnosti, kao i profesore najboljih ekipa sa Štednim knjižicama i pologom od 50 KM.Iste nagrade dobila su i dva sretna gledatelja, koji su pokazali svoje umjeće postigavši gol sa bijele tačke.

"Želimo i dalje biti dio projekta Moja liga, koji ima za cilj da sportskim aktivnostima mladih doprinese suzbijanju bilo koje vrste nasilja. Čestitam učenicama i učenicima koji su ovaj put bili najbolji sa željom da naredne školske godine imamo više ekipa, odnosno mnogobrojniju ligu", poručio je direktor Moje Banke, Mirza Hurem.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.