{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Moja banka" nagradila najbolje učesnike "Moje lige"

14.6.2013. u 12:41
5
0
"Moja banka" nagradila najbolje učesnike "Moje lige"
5
Kao prijatelj projekta "Moja liga" u organizaciji Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo i Fondacije Hastor , te uz tehničku podršku Udruženja za razvoj sporta BiH Sport Centra, svoj doprinos dala je i Moja Banka dd Sarajevo.


Naime, u ovoj ligi je učestvovalo preko 15 srednjih škola, gdje su svoje snage odmjerile ženske i muške ekipe u malom fudbalu.

Moja Banka je nagradila prvoplasiranu mušku ekipu Ugostiteljsko-turističke škole i najbolju žensku ekipu Srednje škole poljoprivredno veterinarsko prehrambene i uslužne djelatnosti, kao i profesore najboljih ekipa sa Štednim knjižicama i pologom od 50 KM.Iste nagrade dobila su i dva sretna gledatelja, koji su pokazali svoje umjeće postigavši gol sa bijele tačke.

"Želimo i dalje biti dio projekta Moja liga, koji ima za cilj da sportskim aktivnostima mladih doprinese suzbijanju bilo koje vrste nasilja. Čestitam učenicama i učenicima koji su ovaj put bili najbolji sa željom da naredne školske godine imamo više ekipa, odnosno mnogobrojniju ligu", poručio je direktor Moje Banke, Mirza Hurem.


Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: