Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPORAVITI ĆE SE 4% NAKON PADA OD 100% hahahaha koja ublehačina jbte
Oporavak 4 posto a zavala 100 posto, Jadan li je onaj ko je vama dužan ost'o.
MMF radi za sebe i one koji ce im omogiciti veci uticaj i zaradu na kamatarenju. Sta njih briga za obicne ljude.
Dok biraju nacionalistiei one koji su 20-30god. proveli u nacoinalnim strankama a sad ih napustaju i glume nenacionaliste, pricaju o kriminalu a ne spominju sebe, svoju imovinu i sutnju Kad su spremani zabiti noz u ledja onima koji su im omogucili zivot u lukzuzu sta ce tek uraditi gradjanima jer i dalje rade po istiom, pljuvanjem po drugima, ucjenama, uhljebljivanjem svojih lludii lazima bez pravog programa a naivni i im povjeruju i opet ce trebati godine da shvate.
Ahhhhaaaa....🥴
Nakon što padnemo 15-tak posto.
Naravno, pod uslovom da uzmemo od njih onih 1.5 milijardi.
OD CEGA SE BA OPORAVIT,SVE DOK JE 220000 UHLJEBA,NA JASLAMA DRZAVE,NEMA OPORACKA!DRUZAVA JE U BANKROTU!OD NOVE GODINE...ZIVI SE OD KRADJE KREDITA,I KUPOVINE SOC.MIRA!OPET LAZU,50 000 RADNIKA U KORONI SAMO OSTA BEZ POSLA,NARAVNO ONIH KOJI PRAVE A NE TROSE PARE,I OPET SE KREDITI DAJU U POTROSNJU,HOTELIMA I TURIZMU,NIKO NI NE SPOMINJE PROIZVODNJU!HOCE SE TESANJ OPORAVITI!!!A OSTALI...OPET LAZU MI SMO U DUZNICKOM ROPSTVU,SAMO SU OD MMFa,ZA 15 GODINA DIGLI I POKRALI 15 MILIJARDI EURA,ZA KORIDOR 5C,
4% nije frka kad si odalamio 25% Jadna vlada i administracija teško će biti namiriti plate administraciji ako raja ne troši i plaća PDV.
Kome oporavak....ovima koji imaju previse a ne rade nista. Ma bravo za sve vas...BRAVO, I SRAM DA VAS BUDE.
Evo Ivana Marić kaže da je najlogičnija koalicija HDZ-a i BH Bloka.
@JohnnyG Ma ja drugi su nacionalisti a sa vake "nasi" su patriote i zastitnici naroda koji jbu bez vazelina.