{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Mikrofin otvorio novu poslovnicu u Hadžićima

3.7.2017. u 16:21
47
Mikrofin otvorio novu poslovnicu u Hadžićima
47
Mikrofin otvorio novu poslovnicu u Hadžićima
Mikrokreditno društvo "Mikrofin", vodeća mikrokreditna organizacija u BiH, danas je otvorila novu poslovnicu u Hadžićima. Sa novom filijalom, poslovna mreža "Mikrofina", koji ovih dana obilježava i 20 godina od osnivanja, sada broji ukupno 75 poslovnica, po čemu je ova kompanija lider na tržištu mikro kredita u BiH.
Šef sarajevske filijale "Mikrofina" Adnan Hajdarević naglasio je da je "Mikrofin" po obimu izdatih kredita, ali i broju poslovnica uvjerljivi lider na mikrokreditnom tržištu u BIH.

"Nova poslovnica u Hadžićima, pored već postojećih u Sarajevu , pomoći će nam u realizaciji ambicionih poslovnih planova za ovu godinu. Kao i do sada, naša namjera je konstatni rast obima poslovanja", rekao je Hajdarević.

On je izrazio nadu da će nova poslovnica u Hadžićima pomoći razvoju brojnih mikro biznisa, prisutnih na području ove opštine, i samim tim, pozitivno uticati na razvoj lokalne ekonomije i porast zaposlenosti.

Nova poslovnica smještena je u Ulici Hadželi bb, a radno vrijeme je od 08.00 do 16.00 sati. Za sva pitanja klijenti se mogu obratiti na broj telefona 033 428 280.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: