Finansije
47

Promo / Mikrofin otvorio novu poslovnicu u Hadžićima

Mikrokreditno društvo "Mikrofin", vodeća mikrokreditna organizacija u BiH, danas je otvorila novu poslovnicu u Hadžićima. Sa novom filijalom, poslovna mreža "Mikrofina", koji ovih dana obilježava i 20 godina od osnivanja, sada broji ukupno 75 poslovnica, po čemu je ova kompanija lider na tržištu mikro kredita u BiH.

Šef sarajevske filijale "Mikrofina" Adnan Hajdarević naglasio je da je "Mikrofin" po obimu izdatih kredita, ali i broju poslovnica uvjerljivi lider na mikrokreditnom tržištu u BIH.

"Nova poslovnica u Hadžićima, pored već postojećih u Sarajevu , pomoći će nam u realizaciji ambicionih poslovnih planova za ovu godinu. Kao i do sada, naša namjera je konstatni rast obima poslovanja", rekao je Hajdarević.

On je izrazio nadu da će nova poslovnica u Hadžićima pomoći razvoju brojnih mikro biznisa, prisutnih na području ove opštine, i samim tim, pozitivno uticati na razvoj lokalne ekonomije i porast zaposlenosti.

Nova poslovnica smještena je u Ulici Hadželi bb, a radno vrijeme je od 08.00 do 16.00 sati. Za sva pitanja klijenti se mogu obratiti na broj telefona 033 428 280.