{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Međunarodni dan štednje: Napravite finansijsku zimnicu u BBI banci

30.10.2015. u 12:47
53
Međunarodni dan štednje: Napravite finansijsku zimnicu u BBI banci
53
Sa sloganom "Napravite finansijsku zimnicu u BBI banci" Bosna Bank International (BBI) počela je kampanju za promociju štednje. Akcija je pokrenuta povodom Međunarodnog dana štednje, a ima za cilj podstaći građane na racionalno trošenje i štednju.


"Štednja je jedan od temelja rasta i razvoja svakog društva preko kojeg se dolazilo do višeg životnog standarda i stabilnosti nacionalnih ekonomija. Osim jedinstvene štednje sa stopostotnom garancijom, BBI banka je za štediše koji svoj novac povjere BBI banci pripremila posebne pogodnosti. Nove štediše imaju mogućnost besplatnog korištenja Smart ili Prestige paketa, te priliku da dobiju BBI kupovnu karticu gratis", pojašnjavaju u BBI banci.

Poslujući u skladu sa strategijom razvoja društva BBI banka nastoji kontinuirano promovirati trajne vrijednosti. Stoga je povodom Dana štednje BBI banka otvorila vrata za najmlađe članove zajednice. Bit će to prilika da se mališani upoznaju se radom Banke i pojmom štednje. Ovom prilikom djeci su uručeni prigodni pokloni.

Za više informacija o ovoj posebnoj ponudi posjetite BBI banku, pogledajte stranicu prenesiplatu.ba ili pozovite besplatni info broj 0800 200 20.

Godine 1924. na skupu bankara iz 25 zemalja svijeta u Milanu osnovan je Međunarodni institut za štednju. Istovremeno je ustanovljen i Međunarodni dan štednje 31. oktobra koji se od tada, na razne načine, obilježava u svijetu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: