Finansije
0

Intesa Sanpaolo Banka nudi kredite za penzionere

Sarajevo-x.com
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH ponudila je na tržište novi nenamjenski gotovinski kredit za penzionere. U marketinškoj akciji pod nazivom "Najbolji krediti za penzionere", banka će odobravati kredite uz povoljne uslove i jednostavniju proceduru što je omogućeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji je potpisan sa Federalnim zavodom za PIO/MIO.

"Tražili smo načine da našim klijentima olakšamo preceduru odobravanja kredita i prilagodimo otplatu mjesečnih obaveza po kreditima u skladu s potrebama penzionera. Zbog toga smo odlučili da produžimo rokove otplate kredita do pet godina i povećamo iznose kredita do 5.000 KM", kaže Senad Burza, direktor Direkcije za razvoj proizvoda i dodaje: "Osnovni stubovi poslovanja naše banke su između ostalog humanost i nada, i to je upravo ono što želimo da pružimo našem najodanijem segmentu klijenata."

Prodajna akcija odobravanja kredita traje do 31. jula 2011. godine.

"Akcija podrazumijeva da ćemo u ovom periodu izaći još više u susret penzionerima na način da onim klijentima koji svoja primanja primaju putem otvorenog računa u našoj banci nećemo naplaćivati naknadu za obradu kredita, što znači da će nominalna kamatna stopa biti jednaka efektivnoj. Ostali klijenti imat će mogućnost da dobiju penzionerski gotovinski kredit uz znatno nižu naknadu za obradu", ističe Burza.

"Nenamjenske penzionerske kredite banka nudi klijentima do 70 godina starosti i bez jemaca, uz povoljne kamatne stope i uz mogućnost umanjenja kamatne stope ovisno o korištenju paketa naših proizvoda", kaže Burza i dodaje da sa ovakvim pogodnostima banka može reći da je ovo trenutno najbolja ponuda nenamjenskih kredita za penzionere na našem tržištu.

Na području Bosne i Hercegovine Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, koja je članica Intesa Sanpaolo Grupe, ima mrežu od 48 poslovnica, u kojima pruža sve vrste bankarskih usluga za fizička i pravna lica. Za više informacija o našoj prodajnoj akciji nenamjenskih gotovinskih kredita za penzionere, kao i drugih proizvoda i usluga možete se obratite u najbližu poslovnicu banke.