{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Intesa Sanpaolo Banka BiH uvela uslugu mobilnog bankarstva

30.8.2013. u 14:47
0
12
Intesa Sanpaolo Banka BiH uvela uslugu mobilnog bankarstva
0
Intesa Sanpaolo Banka BiH uvela uslugu mobilnog bankarstva
Prateći savremene tehnološke trendove i potrebe klijenata Intesa Sanpaolo Banka je ponudila bh. tržištu uslugu mobilnog bankarstva pod nazivom m-Intesa.
Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga Banke koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja (mobitela) sa bilo kojeg mjesta gdje se nalazi i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi, štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa (Google Play ili App Store) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Usluga mobilnog bankarstva m-Intesa može se koristiti na iPhone mobilnim uređajima i uređajima s Android operativnim sistemom.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti na web stranici Intesa Sanpaolo Banke BiH, u njenim poslovnicama ili pozivom na besplatni info telefon 080 020 307.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: