|

Hypo banka otvorila dvije poslovnice u Sarajevu

Hypo banka otvorila dvije poslovnice u Sarajevu
0
S
Sarajevo-x.com
20.12.2011. u 13:17
6
komentara
0

dijeljenja
Hypo banka otvorila dvije poslovnice u Sarajevu
Hypo Alpe-Adria-Bank BiH danas je u Sarajevu otvorila dvije nove poslovnice, nastavljajući strateško širenje poslovne mreže na domaćem tržištu. Novootvorene poslovnice Hypo banke nalaze se u sarajevskim naseljima Ciglane, u ulici Husrefa Redžića 1, i Grbavica, u ulici Trnovska 2. U sklopu novih poslovnica na usluzi građanima bit će i 24-satni bankomati.
Hypo banka je za klijente novootvorenih poslovnica pripremila i posebnu ponudu promocije svojih proizvoda i usluga, koja će trajati do 15. februara 2012. godine, a klijenti koji prvi posjete nove poslovnice mogu računati i na poklone banke.

Tokom trajanja spomenute ponude svi novi klijenti banke imat će mogućnost podnijeti zahtjev za nenamjenske i stambene kredite sa vrlo povoljnim kamatnim stopama, kao i zahtjeve za Hypo Visa Revolving i Classic kartice bez dodatnih naknada.

Svi klijenti koji prenesu svoja tekuća primanja na račun Hypo banke imat će dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu u iznosu od čak četiri mjesečne plaće. Također, novim klijentima će biti ponuđen bogat izbor štednih proizvoda sa vrlo atraktivnim kamatnim stopama, a za prvih sto štediša pripremljeni su posebni pokloni Hypo banke.

Sarajevska regija je jedna od najnaseljenijih i najrazvijenijih zajednica u Bosni i Hercegovini. Broj klijenata Hypo banke u ovom gradu rastao je iz godine u godinu, tako da je otvaranje dodatnih poslovnica bilo neophodno.

Hypo banka će kroz ukupno 10 poslovnica u Sarajevu nastojati u potpunosti zadovoljiti potrebe, kako građana, tako i privrede te javnog sektora, nudeći bogat izbor povoljnih kreditnih i štednih proizvoda, platnih kartica, usluga elektronskog bankarstva, domaćeg i međunarodnog platnog prometa.

''Hypo banka danas ima 98 poslovnica širom Bosne i Hercegovine sa snažnim prisustvom u sva tri centra: Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru te slobodno možemo kazati kako smo sistemski najznačajnija finansijska institucija u zemlji. U narednoj godini želimo se nametnuti kao glavni finansijski partner građana, malih i srednjih poduzeća te javnog sektora u BiH", kaže Herbert Walzhofer, član Uprave Hypo banke nadležan za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim poduzetnicima i upravljanje proizvodima.

''Mi želimo biti banka prvog izbora, koja je lako dostupna, pružajući istovremeno najveći kvalitet usluge svojim korisnicima. Cilj nam je da još više budemo orijentirani ka klijentima, da budemo institucija koja je inovativna i koja je u stanju brzo odgovoriti na buduće potrebe građana i domaće ekonomije“, zaključuje Walzhofer.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...