{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Građanima dostupan prvi online savjetnik za osiguranje

4.10.2012. u 15:31
0
0
Građanima dostupan prvi online savjetnik za osiguranje
0
Kompanija Bosna sunce osiguranje (BSO) građanima naše zemlje od danas nudi prvi online savjetnik za osiguranje, pionirski portal koji će klijentima i potencijalnim kupcima omogućiti informisanje i kupovinu police osiguranja uz nekoliko klikova.
Prvi online savjetnik novinarima je prezentovan danas u prostorijama "Bosna sunce osiguranja" u Sarajevu, gdje su predstavnici kompanije na jednostavan način objasnili kako iz udobnosti doma ili s mobitela koristiti usluge osiguranja i savjetovanja.

Prateći trendove povećanja broja korisnika usluga elektronskog bankarstva u našoj zemlji, BSO je odlučio svoje usluge ponuditi i na prvom online savjetniku.

Nakon riječi dobrodošlice Aide Hadžibajrić-Šumar iz Odjela za odnose s javnošću, direktor prodaje podružnice BSO u Sarajevu Alen Hujić je rekao kako je kompanija odlučila pratiti svjetske trendove i prva u BiH, ali i u regiji, ponuditi online prodaju polica osiguranja.

Mustafa Softić, voditelj alternativnih kanala prodaje u BSO, je rekao kako građani mogu koristiti i uslugu savjetovanja koje vrši stručno osoblje kompanije te zaključiti policu osiguranja gdje god se nalazili.

Svi zainteresovani građani se mogu informisati, ali i kupiti neki od proizvoda u ponudi kao što su imovinsko osiguranje, dobrovoljno zdravstveno, putno zdravstveno i životno štedno osiguranje.

"Cilj impementacije projekta je bolja komunikacija sa klijentima i poboljšanje procesa prodaje. Sigurni smo da ćemo ovakvim pristupom poslovanja, korisnicima usluga osiguranja približiti svijet elektronske kupovine, socijalnih mreža i modernih sredstava komunikacije", naveli su iz kompanije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: