Finansije
23

Gotovinski krediti Raiffeisen banke uz fiksnu kamatnu stopu od 5,89 posto

Sponzorirani članak
Raiffeisen banka je pripremila posebnu ponudu gotovinskih kredita koje karakteriše kamatna stopa od 5,89 posto koja je fiksna tokom cijelog perioda otplate kredita, saopšteno je iz ove banke.

Maksimalni iznos kredita u okviru ove ponude je do 50.000 KM, s rokom otplate do 5 godina, a ponuda je namijenjena postojećim i novim korisnicima paketa računa Trendi PLUS i Elegant.

Jedan od instrumenata obezbjeđenja kredita jeste i paket osiguranja kod UNIQA osiguranja koji daje dodatnu sigurnost i pokriće za nastavak otplate kredita, u slučaju nemogućnosti otplate kredita zbog nastanka nesretnog slučaja, gubitka posla ili bolovanja. Pored paketa osiguranja, dodatni instrumenti obezbjeđenja su administrativna zabrana na platu dužnika, te mjenice.

Efektivna kamatna stopa za ovu ponudu gotovinskih kredita kreće od 7,08 posto za Federaciju BiH i Brčko Distrikt, te 8,23 posto za Republiku Srpsku.

Zainteresovani za ove kredite sve dodatne informacije mogu dobiti u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke, te na web stranici www.raiffeisenbank.ba.