{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Edin Omičević zadovoljan uslugom elektronskog bankarstva eBBI

22.10.2012. u 15:46
1
Edin Omičević zadovoljan uslugom elektronskog bankarstva eBBI
1
Edin Omičević zadovoljan uslugom elektronskog bankarstva  eBBI
Edin Omičević, šef računovodstva u jednoj kompaniji u BiH, dugogodišnji je klijent BBI banke i prvi je korisnik usluge elektronskog bankarstva eBBI. Nakon nešto više od mjesec dana, koliko koristi aplikaciju eBBI, ima samo riječi hvale.
"Aplikacija nije teška, može je koristiti i onaj ko nema dodira s internetom svaki dan. Posebno mi se dopada što za samo četiri koraka mogu realizirati transakciju. Usluga je sigurna počev od toga kako se bira pasword, pa do sms tokena i sigurnosnih pitanja, tako da niko ne može neovlašteno pristupiti računu. Dakle, minimalan broj koraka, a maksimalna sigurnost. To su neke tehničke prednosti koje su me privukle eBBI", kaže Omičević. Dodaje kako je značajnu ulogu o donošenju odluke da pređe na eBBI imala i činjenica da je usluga eBBI besplatna do kraja života.

"Konverzija novca sa računa na račun je besplatna. Lijepo je kada možete obaviti poslove putem Interneta iz inozemstva i za to ne morate plaćati dodatne naknade. Osim toga i transakcije koje obavljam putem eBBi su znatno niže, čak 50 posto u odnosu na promet koji se obavlja u banci", govori o prednostima eBBI zadovoljni Omičević. No, osim ušteda koje je osjetio na svom budžetu, prvi korisnik eBBi sretan je da više ne mora zamarati svoje prijatelje u Gradačcu koji su s vremena na vrijeme za njega obavljali poslove u banci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: