Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pluća su ondje gdje se novac pravi, a to je Germany......
Nastavlja... ali dok ne izadjete iz EU...
Jeste, jeste... zato je Apple digao cijene u svom App storeu za UK trziste za 25%. Jer funta tako "dobro" kotira da Apple gubi pare ako istu aplikaciju proda u funtama umjesto u dolarima.
Na fotografiji nije Jes Staley, više mi liči na Zuckerberga.
gospodin tramp polaze zakletvu i postaje predsjednik na jedanu od najvecih srbskih slava svetog jovana...da li je to namjerno ili bog porucuje nesto srbima?...srbi plivaju za casni krst a tramp ce plivati protiv sotonista za krst...ovih dana kruzi prica da se dogovora sastanak putina i trampa....mozda ce biti u banjaluci a mozda u beogradu sto je vjerovatnije....
Tebi ocito nema pomoci ni od tablete ni od terapije. Da pokusas tetejcem? Kazu rijesi te svih problema zauvijek.
@dundjerbob ......sta ti mislis...hoce li bakir tuziti ameriku jer tramp polaze zakletvu na svetog jovana?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje god vidite ovu barclays banku bjezite od toga ....
STO JARANE? JA IMAM KOD NJIH RACUN VEC 10 GODINA I PREZADOVOLJAN SAM
@TRAMALERO1 svi mutni poslovi vezani za financijska trzista uglavnom idu preko njih ...narocito prevarantske firme sa kipra , iz srbije , azerbejdzana i dr .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)