{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Buba Vakuba: Dječija štednja nikad nije bila zabavnija

Sponzorirani članak
27.11.2018. u 12:29
2
Buba Vakuba: Dječija štednja nikad nije bila zabavnija
2
Buba Vakuba: Dječija štednja nikad nije bila zabavnija
Vesela i vrijedna pčelica radilica koju ovih dana možemo vidjeti na portalima i socijalnim mrežama, zapravo je buba Vakuba, simbol dječije štednje Vakufske banke.
Simpatična poruka "Kako buba kaže" skreće pažnju na to da dječija štednja nikad nije bila jednostavnija i zabavnija i da će donijeti veselje i korist kako djeci, tako i roditeljima.

A buba kaže: štedite zrno po zrno. Ova vrsta štednje omogućava minimalan iznos uplata i to od: 25,00 KM mjesečno, 75,00 KM kvartalno ili 150,00 KM polugodišnje i to uz fiksnu kamatnu stopu na period od pet, sedam ili deset godina.


Neka dječije kasice zamijeni Vakuba štedna knjižicaBriga o djetetu počinje i prije njegovog rođenja i traje minimalno do punoljetstva, zato je važno od najranije starosne dobi usmjeravati dijete na štednju i podsticati njegove odgovornosti.

Zbog toga je Vakufska banka kreirala oblik dječije štednje koja omogućava uplate manjih iznosa, već od 10.00 KM i to uz fiksnu kamatnu stopu koja se obračunava mjesečno, a pripisuje po isteku oročenja.


Letite slobodno sa VakubomŽelite li bezbrižno letjeti kao Vakuba, izaberite slobodnu štednju koja daje mogućnost uplate različitih iznosa u skladu sa odabranim rokom oročenja. Slobodna štednja omogućava i isplate za vrijeme trajanja oročenja u vrijednosti minimalnog oročenog iznosa: 500,00 KM, 750,00 KM i 1.000,00 KM. Kamata se obračunava dnevno po ugovorenoj fiksnoj kamatnoj stopi prema stanju depozita na dan obračuna.

"Vakufska banka nudi pouzdano, jako i stabilno partnerstvo svim fizičkim i pravnim subjektima u zemlji i inostranstvu. Među našim brojnim proizvodima i uslugama nalazi se i dječija štednja sa simboličnim likom bube Vakube koja će, nadamo se, postati prijatelj naših klijenta - zabaviti najmlađe, a roditeljima omogućiti kvalitetnu štednju i brigu manje u budućnosti njihove djece", poručili su iz Vakufske banke.

Više informacija o dječijoj štednji i drugim prizvodima Vakufske banke pronađite na: www.vakuba.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: