Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štedite narode struju k'o fol, a izvezli je za 800 miliona. Kad se vi odreknete službenih vozila, telefona itd
Logicno da nemaju energije za domace stanov. Kad su im vece pare u izvozu.
Zato su u vanjskotrgovinskoj komori lijepo opremljeni autima,mobitelima životom na visokoj nozi. Oni trebaju tu samo da poziraju.
Sta se ovi nasi politicari prse da se u bih bolje zaradjuje neg u entitetu. Sve je to poredjenje mazge s mazgovom ili rupe sa rupcagom ili rose sa 'domaci'toilet de tushe. Dodikova 'kletva' i upornost nam je 'dohakala'. Jos malo cemo pocet izvoziti zene a uvoziti sek-lutke na naduvavanje i ostale seks-rekvizite i to iz njemacke uvoz-braco, to ti je uvozno pa ti sad vidi s kim imas posla, elektricni onaj, elektricna ona.
Zasto klix ne pise o odlasku trojke Zeljki Cvijanovic u Lukavicu na festu povodok bozica?
Možda je i povodom proslave 9 januara koji je bio prije dva dana?logićnije je nego Božić koji je bio prije 5 dana.
Kad nam ovi iz Europe zabrane i struju proizvoditi, e onda će beli bit deficit.