{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
ASA Osiguranje otvorilo novu filijalu u Banjoj Luci

31.5.2018. u 08:08
2
ASA Osiguranje otvorilo novu filijalu u Banjoj Luci
2
ASA Osiguranje otvorilo novu filijalu u Banjoj Luci
ASA Osiguranje otvarilo je novu filijalu u Banjoj Luci. Ovom prilikom za klijente, prijatelje i zaposlene ASA Osiguranja upriličeno je svečano otvorenje Filijale Banja Luka sa mini press konferencijom na kojoj se prisutnima obratio Predsjednik Uprave i Direktor Društva Feđa Morankić i Direktor Glavne Filijale Banja Luka Igor Tošić. Ovim potezom ASA Osiguranje želi naglasiti bitnost regije Banja Luka u svom poslovanju.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Kao u svakom velikom gradu tako i u Banjoj Luci, odlučili smo se otvoriti jedan reprezentativan objekat i na taj način približiti se našim klijentima. Nastojimo pristup našim uslugama učiniti jednostavnijim i masimalizirati pozitivno iskustvo osiguranika prilikom posjete našim Filijalama." – istakao je direktor Morankić.

"Određeni period već poslujemo na području Banje Luke, ali otvorenje nove Filijale u reprezentativnom prostoru dodatno ističe ozbiljnost našeg nastupa kako u gradu Banja Luci tako i u RS-u. Nadamo se da će se naši postojeći klijenti brzo priviknuti na novu Filijalu i da će se broj posjeta ASA Osiguranju Banja Luka povećati."- rekao je Direktor Tošić.

Poslovnica se nalazi u ulici Vase Pelagića, na broju 2 i radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 08:00 do 16:00 a iz ASA Osiguranja porućuju: "Dobro nam došli!"

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: