{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
ASA Banka i Mastercard vas vode na novogodišnje putovanje iz snova

Sponzorirani članak
9.11.2018. u 14:27
3
ASA Banka i Mastercard vas vode na novogodišnje putovanje iz snova
3
ASA Banka i Mastercard vas vode na novogodišnje putovanje iz snova
Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite novogodišnje putovanje za dvoje u Istanbul, Rim ili Pariz.
Znate li koliko vas koraka dijeli od nezaboravnog novogodišnjeg provoda? Jedan! Za fantastičan uvod u novo poglavlje pobrinuli su se ASA Banka i Mastercard, koji svojim korisnicima poklanjaju tri putovanja koja će obilježiti ulazak u Novu 2019. godinu.

Uz ASA Banku i Mastercard, najluđu noć u godini možete provesti u jednom od najljepših gradova Evrope. Tako će budući dobitnici sretnu Novu godinu svojim najbližima moći poželjeti u gradu ljubavi - Parizu, gradu antičke kulture - Rimu ili gradu koji spaja Istok i Zapad - Istanbulu.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi korisnici Maestro, Mastercard Debit i Mastercard Standard Revolving kartica u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo. Sve što je potrebno je da, u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 7.11. do 7.12.2018. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Maestro, Mastercard Debit ili Mastercard Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50,00 KM. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu kojeg će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka.

Kroz ovu nagradu igru, ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku Mastercarda, još jednom pokazuje svoju spremnost da nagradi povjerenje klijenata i da 2019. godinu učini našom i snažnom.

Više o nagradnoj igri i pravilima učešća, saznajte na web stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: