Finansije
49

Akcijska ponuda Vakufske banke: Krediti s pjesmom

Sponzorirani članak
Vakufska banka d.d. Sarajevo je ostvarila najveći porast poslovne aktive na bankarskom tržištu FBiH. Od ukupno 18 banaka, Vakufska banka se sa procentom rasta aktive od 9,08 posto nalazi na prvom mjestu, u odnosu na kraj 2015. godine.

Značajan rast kreditnog portfolija fizičkih lica u prvoj polovini 2016. godine je u najvećoj mjeri uticao da ova Banka nastavi kontinuitet poslovanja sa dobiti.

Banka akcijskom ponudom "kroz pjesmu", nudi nenamjenske kredite za stanovništvo bez hipoteke do 70.000,00 KM, sa rokom otplate do 15 godina, uz fiksnu kamatnu stopu.

Uz kredit u ponudi je "Super Naša" kartica za plaćanje na rate na svim prodajnim mjestima na svijetu, pa čak i na internetu, bez kamate do 12 mjeseci.

Pored ponude za stanovništvo, Vakufska banka je pripremila i posebnu ponudu kratkoročnih i dugoročnih kredita za privrednike uz posebne pogodnosti za usluge platnog prometa, dokumentarnog poslovanja i elektronskog bankarstva.

Kroz aktivno razvijanje novih proizvoda u Vakufskoj banci ističu da im je kvalitet usluge imperativ, jer je klijent na prvom mjestu. Svakodnevno se trude prepoznati potrebe klijenata i graditi dugoročano partnerstvo, jer je banka zadovoljnih klijenata perspektiva za stabilan i održiv rast.

Ono što ovu kampanju čini dodatno interesantnijom je zaštitno lice kampanje Hari Varešanović. Uz dinamičniji koorporativni pristup na bankarskom tržištu, napravljene su promjene u marketing oglašavanju. Naime, u sklopu akcijskih ponuda za fizička i pravna lica građanima kroz pjesmu poručuju "Poslujte s nama, lako kao s pjesmom", a kako to izgleda možete pogledati ovdje.