Povoljno do stana
26

Promo / Akcija stambenih kredita u ZiraatBank BH

ZiraatBank BH posluje na bankarskom tržištu već 22 godine i jedna od glavnih misija banke je doprinos razvoju, stabilnosti i prosperitetu Bosne i Hercegovine. U skladu sa tim, nova akcija ZiraatBank BH, čiji je primarni cilj da olakša stanovništvu kupovinu stana, kreirana je sa uslovima koje će ovaj bitan korak učiniti jednostavnim.

"Ono što ovu akciju razlikuje od ostalih ponuda na tržištu je fiksna kamatna stopa tokom cijelog trajanja otplate kredita. Također, naknada za obradu kredita se razlikuje od standardnih provizija i u ovoj akciji iznosi samo 0,50% od odobrenog iznosa kredita", naveli su iz Sektora marketinga ZiraatBank BH.

"Nama su klijenti zaista na prvom mjestu i mi smo tu da slušamo njihove potrebe. Kampanja koja traje do kraja mjeseca decembra je upravo rezultat potreba naših klijenata, a to je pomoć pri kupovini stana, koji je za mnoge simbol novog početka i sigurnosti" , navedeno je na kraju.

ZiraatBank BH svoje usluge nudi na čitavom prostoru Bosne i Hercegovine, na 32 lokacije. Za sva dodatne informacije posjetite web stranici banke.

Na kraju, decembar je mjesec darivanja i dobrih odluka. Donesite odluku o kupovini stana i podarite sebi novi dom.