{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja

15.1.2018. u 15:27
0
Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja
0
Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja
Sve želje koje ste zamislili u Novoj godini možete ispuniti uz Addiko Blic gotovinski kredit - nije važno želite li renovirati stan, kupiti novi namještaj ili se provozati u novom automobilu. Pod sloganom "Kredita za ispunjenje svih želja nema ni u Aladinovoj lampi, ali ih ima kod nas", Addiko banka je pokrenula promotivnu kampanju u okviru koje nudi gotovinske kredite u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, na period do 10 godina.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pogodnosti ovih kredita je da su klijenti oslobođeni troškova obrade, a odobravaju se bez žiranata i dodatnog osiguranja kredita, te dodatne uštede, u vidu korištenja bilo kojeg Addiko paketa računa bez naknade u naredna tri mjeseca za nove klijente. Poseban fokus ovih kredita je brzina obrade, obzirom da je Addiko Blic gotovinske kredite moguće realizovati u roku od 24 sata.

Svi klijenti Addiko banke koji ugovore kredit ostvaruju i pogodnost odabira datuma dospijeća kredita 1.,10.,20. ili 25. u mjesecu prema vlastitim mogućnostima, kažu u Odjelu upravljanja retail proizvodima u Addiko banci. Informacija o Blic kreditima moguće je dobiti u poslovnicama Banke, te na internet stranici banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: