Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on nista izgubio, jer nema sta izgubit. Nego nije zaradio 20 milijardi, jer mu je opala zarada.
Dabogda propali!
ko je pametan da sad kupi dionice pa proda dok im se digne cijena
i zaradio inizgubio virtuelne pare... berze su nista vise od obicnih kladionica
Dalidi Burzić cijena RASTE iako je sramno i bijedno izgubila na sudu predmet Memić ! Navodno je već kandidat za GLAVNOG DRŽAVNOG TUŽIOCA BiH , a sve potrebne simpatije VSTSV i svoje intimne prijateljice disciplinskog tužioca je odavno stekla ! http://nap.ba/new/vijest.php?id=47048
De malo pojasnite ljudima a ne copy sa drugih nekih portala. Nista on nije izgubio jer te pare su u vazduhu. Neko je procijenio da nesto toliko vrijedi i sve dok mu neko ne plati toliko love on to nema. To je kao da kazete da ja sad imam 500k eura a moju kucu procjenite na 450, moja odjeca, telefon..a ja i stvari u dzepu nemam 500€. Sto ovaj gore rece predstavljate kao da mu je 20 milijardi iz dzepa ispalo.
Realna tržišna vrijednsot je kad firmu prodaš radi otvaranja drugog biznisa. Mali Fahro cijeni svoju to jest ženinu to jesr Keljemedijevu na 300 miliona KM. Sve dok ne pokuša neakom prodati svoj toranj, a Sarajevo ko DUbai PUNO PRAZNIH ! :))
za sjeme vam se ne znalo!!!!
ovsj facebook je unistio mnoge veze i brakove radi te nekog lajka pa sta ce ti ovaj ili ona u prijateljima i tako te neke gluposti sto neko vec napisa bilo je zanimljivo prve 2 3 god igralo se i igrica dosta,sad nista...
Pored novih tehnologija i drustvenih mreza nekako je logican slijed stvari da ce se stare polako gasiti i biti u trendu opadanja
Kako ce ih izgubiti kad ih nije ni imao...
na fb su svi lijepi,pametni,srećni slike su emotivne koje se postavljaju pa makar to bilo i da je pošao na wc šolju upravo.fb je koristan ako imate neku vrstu biznisa malog pa je dobar za reklamiranje besplatno ali za pojedinca on je zastrašujući razarač prije svega onoga najbitnijeg u životu poslije zdravlja a to je porodica!
Porodice koje razori facebook nisu bile porodice ni prije facebooka. Ljudi vole iluzije, nije ni čudna popularnost društvenih mreža. Valjda u nekom koraku stvarno povjeruju da su ono što plasiraju i da ljude zapravo zanima ono što oni tako pomno birkaju prije objave.
Svaka osoba koja drzi do sebe, bilo muška ili zenska, nema facebook account.
Past ce on do kraja
da te hoće ukinuti skorz mater vam tvoju . Koliko je samo uništenih brakova , veza , porodica zbog ovog zla ni broja nema . Sve dane prevare .