Smoothie & Juice Bar
2

Evolucija u novom, zimskom ruhu

(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Popularni sarajevski Smoothie & Juice Bar Evolucija, koji je za sve ljubitelje zdrave ishrane svoja vrata u Ćemaluši 7 otvorio ovoga ljeta, dočekuje hladne i snježne sarajevske dane u novom ruhu.

Svi posjetitelji koji su ovo ljeto i jesen osvježenje i okrepljenje uz zdrave vitaminske i proteinske napitke potražili u otvorenoj bašti Evolucije, od sada će biti u mogućnosti uživati u ponudi Evolucije u zatvorenoj, grijanoj, moderno opremljenoj bašti.

Ustakljena bašta na otvorenom svim posjetiteljima daje mogućnost da uživaju u svom omiljenom vitaminskom shakeu, niskokalorijskom soku, proteinskom MuscleFreak napitku, kafi ili čaju sa pogledom na najpopularnije sarajevsko gradsko šetalište - ulicu Ferhadiju.

Iz Evolucije ističu da im je posebno drago da mogu i u ovim hladnim i snježnim danima, kad nam je svima potrebno više energije i vitamina, kad moramo obratiti više pažnje na jačanju imuniteta, svojim sugrađanima i njihovim gostima ponuditi upravo sve to i da mogu u skladu sa svojim sloganom biti “Dašak prirode u centru grada”.

Novi interijer zimske bašte Evolucije pogledajte u fotogaleriji, a svakako preporučujemo da Evoluciju posjetite svaki dan od 7 do 23 sata.

Za sve dodatne informacije i kontakt, pratite službenu stranicu Evolucije na Facebooku.

Vidimo se u Evoluciji, dobro došli!