{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Energoinvest obilježava 55 godina

F
8.6.2006. u 14:54
0
0
Energoinvest obilježava 55 godina
0
Energoinvest obilježava 55 godina
Energoinvest d.d. Sarajevo jedna je od rijetkih velikih kompanija koja je opstala u ratnim i poratnim vremenima i trenutno je jedna od najuspješnijih kompanija u BiH – istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovoj kompaniji koja obilježava 55 godina.
Pod sloganom "55 godina Energoinvesta u misiji širom svijeta" kompanija potcrtava važnost uspješne prošlosti u kreiranju perspektive i podizanja kapaciteta preduzeća.

Dobijanje poslova i velikih ugovora u inostranstvu u jakoj konkurenciji ohrabruju i otvaraju razvojne perspektive Energoinvesta, kazao je generalni direktor Džemail Vlahovljak, dodajući da imaju ugovorenih poslova u inostranstvu u vrijednosti oko 300 miliona KM.

Predstavljen je program manifestacije obilježavanja ove godišnjice, manifestacije koja se održava od 8. do 11. juna i na kojoj Energoinvest očekuje brojne investitore i poslovne partnere iz zemlje i inostransrva.

Posebno je istaknut tematski sto u petak na kome će dominirati tri teme – Energoinvest između izazova vizije i misije u zemlji tranzicije, energetski razvoj jugoistočne Evrope, te energija i životna sredina. Na svečanoj akademiji Energoinvest će uručiti povelje i plakete zaslužnima za afirmaciju kompanije širom svijeta.

Energoinvest je danas multidisciplinarni inženjering i upošljava 900 radnika, a ambicije su da postane lider u bh. ekonomiji u njenom izvoznim karakteru, te da se kao lider nametne na tržištu jugoistočne Evrope.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: