|

Drugi kućni sajam namještaja i asesoara okupio više od hiljadu posjetilaca

Drugi kućni sajam namještaja i asesoara okupio više od hiljadu posjetilaca
0
S
Sponzorirani članak
15.12.2012. u 10:00
0
komentara
0

dijeljenja
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12
Kompanija Inside by Ećo u utorak je u svojim prostorijama otvorila Drugi kućni sajam namještaja i asesoara.
Na sajmu posjetioci imaju priliku pogledati najnovije trendove kompletnog uređenja enterijera počev od namještaja, tepiha, zavjesa do najsitnijih asesoara.

Na veliko oduševljenje svih posjetilaca, u sklopu ovog sajma, prvi put u Bosni i Hercegovini, prikazan je primjer kompletno uređenog stana. Ogledni stan nudi prikaz kvalitetnih rješenja za sve prostorije, počevši od oblikovanja namještaja do upotrebe različitih kombinacija boja i materijala, rasvjete i tehnologije.

"Izrazito smo zadovoljni reakcijama posjetilaca i interesovanjem koje su pokazali za naše proizvode. U sklopu sajma, organizovali smo i posjete studenata čiji je cilj omogućiti mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale, upoznaju se sa najnovijim trendovima u pogledu uređenja enterijera, primjene tehnoloških dostignuća u proizvodnji visokofunkcionalnog i kvalitetnog namještaja“, izjavio je Ećo Suhad, generalni direktor kompanije Inside by Ećo.

Svi posjetioci su dobrodošli. Za njih je pripremljena nagradna igra, popusti do 15 posto, opuštena atmosfera i lijepo druženje. Djelić atmosfere sajma kao i ostale informacije o sajmu, možete pogledati na službenoj web stranici www.inside.ba.

Zatvaranje sajma je u nedjelju u 19 sati.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.