Sajam u Bihaću
0

VIDEO / Drugi dan "EKO BISA“ posvećen partnerstvu i povezivanju

FENA
Foto: Biscani.net
Foto: Biscani.net
U okviru 7. međunarodnog sajma ekologije EKO BIS 2009. danas je održana svečana sjednica Upravnog odbora Privredne komore Unsko-sanskog kantona (USK) i gospodarskih vijeća partnera županijskih komora, a povodom obilježavanja deset godina suradnje s Hrvatskom gospodarskom komorom i županijskim komorama u Puli, Zadru i Otočcu.

Na sjednici su sumirani rezultati desetogodišnje međusobne suradnje, koja je, kako je rečeno, najistaknutija u turizmu i zaštiti okoliša, ali i u poslovnom povezivanju bh. i hrvatskih privrednika.

Danas je potpisan i Sporazum o suradnji s Regionalnom komorom Trenčin iz Slovačke. Iskustva privrednika jedne od najmlađih članica Evropske unije uveliko će pomoći domaćima u načinima kako kvalitetnim projektima, između ostalog, doći do fondova Evropske unije, kazao je predsjednik Privredne komore USK Ismet Pašalić.

Na sajmu poslovnog povezivanja, koji se odvija u okviru ovogodišnjeg EKO BIS-a, danas su predstavljeni pozitivni primjeri poslovnog povezivanja, održan je okrugli sto o temi „Prilike, izazovi, prednosti i nedostaci u različitim oblicima poslovnog povezivanja“, te sesija o mogućnostima ulaganja u općine USK po osnovu modela javno-privatnog partnerstva.

Video sa otvaranja Sajma