{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Drive leadership & talent konferencija 27. septembra u hotelu Terme u Sarajevu

24.9.2018. u 14:41
2
1
Drive leadership & talent konferencija 27. septembra u hotelu Terme u Sarajevu
2
Drive leadership & talent konferencija 27. septembra u hotelu Terme u Sarajevu
Kako HR menadžment, ali i dobri lideri formiraju zaposlenike koji postaju ambasadori svoje kompanije i tako doprinose vrijednosti brenda, govorit će se uz stvarne i vrhunske primjere na ovogodišnjoj DRIVE Leadership & Talent konferenciji u organizaciji kompanije Kolektiv/Posao.ba, u četvrtak 27. septembra u hotelu Terme u Sarajevu.
U proteklih osam godina na jednom mjestu organizatori su okupili preko 2.000 lokalnih i regionalnih stručnjaka, te preko 80 vodećih svjetskih govornika, među kojima su bili: Jamil Qureshi (Performance Coach, Facilitator, Entrepreneur & Speaker), Rob Veersma (Director Training & Development at Gazprom International), Robert Bencze (Consulting Director at PwC Hungary), Jesus Vega (Managing and HR Director in Zara-Inditex), Caspar Berry (Experienced Motivational Speaker and Former Professional Poker Player), Larry Hohmann (Director of British Airways).

Stručni dio ovogodišnje konferencije započet će inspirativnim predavanjem jednog od uglednih motivacijskih govornika, Petera Andertona, stručnjaka za otkrića, TEDx i javnog govornika, ovlaštenog saradnika CIPD-a i ovlaštenog inžinjera.

Govoriće o dva pravila Leadershipa, izlaganje koje će vam otvoriti oči i probuditi potrebu da učite strategije i tajne koje će unaprijediti vaše rezultate.

Nezaobilazna je i panel diskusija koja će obrađivati teme deficita i migracije radne snage u regiji, nedovoljnu proizvodnju kadrova na tržištu, te uvoz radne snage iz drugih zemalja.
Imat ćete priliku čuti regionalne HR menadžere i direktore velikih regionalnih grupacija i kompanija iz BiH, Srbije i Hrvatske. Sa vama će podijeliti svoja iskustva sa kretanjem radnika u regionu i otkriti nam kako se oni nose sa tim problemom u svojoj kompaniji!

Zvijezda konferencije je zasigurno Karin Volo, koja dolazi u Sarajevo da sve učesnike motiviše ali i pokrene u ostvarenju življenja punim plućima. Njena misija je kreiranje radnih mjesta na kojima je zaposlenicima ugodno raditi, a na primjerima uspješnih kompanija pokazat će vam kako motivirati zaposlenike.
Nagrada za Najbolje HR prakse

Uz zanimljiva predavanja, imat ćete priliku prvi saznati dobitnike nagrade za Najbolje HR prakse te čuti projekte koje su kompanije implementirale u svoje poslovne procese i tako povećale kvalitet rada svojih zaposlenika, ali i njihovo zadovoljstvo.
Projekti će vas dodatno inspirisati a sa konferencije ćete nositi nova poznanstva, znanja i ideje koje ćete moći predstaviti svojim kolegama i odmah krenuti u realizaciju.


Popis svih predavača, program konferencije te informacije o poslednjim slobodnim mjestima na konferenciji možete pronaći na www.drive.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: