|

DRIVE konferencija donosi odgovore na pitanja iz liderstva i talent menadžmenta

DRIVE konferencija donosi odgovore na pitanja iz liderstva i talent menadžmenta
5
Klix.ba
28.10.2016. u 10:34
0
komentara
5

dijeljenja
DRIVE konferencija donosi odgovore na pitanja iz liderstva i talent menadžmenta
Kompanija Kolektiv – Posao.ba organizira DRIVE konferenciju, najveću regionalnu konferenciju o liderstvu i talent menadžmentu 10. novembra u kongresnom centru Hotela Terme.
U proteklih šest godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti više od 1.300 lokalnih i regionalnih stručnjaka različitih nivoa znanja i iskustva, te više od 70 vodećih svjetskih govornika.

Glavni moto ovogodišnje DRIVE konferencije je "Engage Your People“ – "Involvirajte svoje ljude", a organizatori ponosno najavljuju dolazak jednog od najpoznatijih poslovnih govornika u Velikoj Britaniji, Caspara Berryja. Berry je katalizator promjena, a kroz iskustvo profesionalnog pokeraša on kompanijama pruža obuke o preduzimanju rizika i donošenju odluka.

Pored Berryja, svjetski i regionalni stručnjaci koje će gosti imati priliku poslušati su između ostalih Kai Deininger, Milad Čerkić, Svetlana Mirković-Borčić i Aco Momčilović.

Deininger je kao direktor igrao ključnu ulogu u rukovođenju LinkedIna i Monstera Njemačke, a trenutno je jedan od čelnika u konsultantskoj kući Eurosearch, dok je Milad Čerkić osnovao i izgradio Atlantbh, jednu od najuspješnijih IT kompanija u regiji i jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH. Aco Momčilović je konsultant, predavač i voditelj ljudskih resursa Rimac Automobila, jedne od najinovativnijh kompanija u regiji. Svetlana Mirković-Borčić je na čelu ljudskih resursa i komunikacija kompanije Phoenix Pharma, najveće veleprodaje lijekova u regionu. Iskoristite sada priliku i rezervirajte svoje mjesto na DRIVE 2016 konferenciji na ovom linku.

Svjetski i regionalni stručnjaci će dati odgovore na pitanja kao što su: Kako donijeti ključne odluke u biznisu? Kako prepoznati i implementirati nove trendove u regrutaciji? Kako prenijeti znanje između generacija? Koji su to programi benefita za uposlenike? Koje su najbolje prakse Employer Brandinga? Kako izgleda HR Controlling?

U nastavku pogledajte kratki video koji najavljuje govor Caspara Berryja na DRIVE konferenciji.Generalni medijski pokrovitelji DRIVE 2016 su Antena Sarajevo, Klix.ba, RSG i Faktor. Business medijski pokrovitelj konferencije je Akta.ba. Stručni partner konferencije je Centar za poslovnu edukaciju.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.