biznis
168

Promo / Dormeo i Centrotrans tradicionalno obilježili Svjetski dan spavanja

Već treću godinu zaredom Dormeo je na neuobičajen način čestitao Svjetski dan spavanja. I ove godine Dormeo je prigodnim poklonima obradovao putnike koji koriste usluge prijevoza Centrotransa i to na gradskoj autobuskoj liniji Dobrinja – Vijećnica, te im na ovaj način čestitao Svjetski dan spavanja i poželio dobro jutro.

Putnike je jutros u autobusu dočekao Dormeo jastuk i prigodne maske za spavanje, za što ljepši i ugodniji san. Ovaj simpatični gest izmamio je osmijehe na licima naših dragih sugrađana, sretnim putnicima uljepšao radni dan i jutarnju svakodnevnicu. Vjerujemo da će Dormeo jastuci postati neizostavni dio njihove spavaće sobe i sigurni smo da će uz Dormeo proizvode imati ugodne i slatke snove.

Ovogodišnji Svjetski dan spavanja, 16. mart 2018. godine, je događaj posvećen promovisanju važnosti kvalitete spavanja, a Dormeo se kao i svaki put do sada pridružio misiji koja ima za cilj edukaciju o važnosti kvalitetnog sna. U Dormeo-u znaju da ukoliko želimo uspješan dan, moramo imati kvalitetan san. Samo onda kada smo naspavani, možemo dobro funkcionisati tokom dana. Kvalitetan san povezan je sa svim aspektima uspješnog života i doprinosi očuvanju zdravlja.

Dormeo san slavi kao temelj kvalitetnog i uspješnog života uz slogan: "Iza svakog uspjeha krije se kvalitetan san".

Kampanja je popraćena sa posebno kreiranim ponudama za proizvode koji omogućavaju kvalitetan san, snažnim vizuelnim porukama, gdje su na svjetski poznatim statuama i umjetničkim slikama postavljene maske za spavanje - kao prepoznatljiv simbol spavanja koji se obično koristi kada želimo miran i nesmetan san. Ova kampanja ističe da je dobar san = uspjeh, jer veliki umovi trebaju san kako bi stvarali remek djela, a snovi su ti koji ih stvaraju.