{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Promo
/
Doper-Tech: Najbolja ponuda računarske opreme u BiH

Sponzorirani članak
7.9.2018. u 12:12
335
Doper-Tech: Najbolja ponuda računarske opreme u BiH
335
Kompanija Doper-Tech na tržištu BiH zauzela je lidersku poziciju po broju prodanih računara i laptopa. Proizvodi iz njihove ponude izdvojili su se vrhunskom kvalitetom i najpovoljnijim cijenama na tržištu.
U prodajnom asortimanu kompanije Doper-Tech možete pronaći:
• Računari (novi i refurbished)
• Laptopi (novi i refurbished)
• LED rasvjeta (uvoz, prodaja i distribucija)
• Videonadzor (uvoz, prodaja i distribucija)
• Mobilni uređaji
• Tableti
• Oprema za mobilne uređaje (maskice, punjači, folije…)
• Audio i videooprema.

Svi refurbished računari i laptopi iz ponude su detaljno testirani, očišćeni i spremni odmah za rad. Artikli iz ove dvije kategorije su A klasa po pitanju očuvanosti, što znači da u ponudi imaju najbolju refurbished robu koja se može naći na našem tržištu. Pored navedene refurbished robe, asortiman koji se odnosi na novu robu do sada je zadovoljio potrebe i očekivanja i najzahtjevnijih kupaca koji se iznova vraćaju i koji su postali ambasadori Doper-Tech branda.

Garanciji i kvaliteti ide u prilog i činjenica da sve proizvode kupljene online kupci mogu vratiti u roku od 10 dana od dana kupovine bez dodatnih troškova. Vodeći se činjenicom da je osnovni cilj uposlenika kompanije Doper-Tech zadovoljstvo kupca uslugama i proizvodima, na sve artikle daju minimalno 12 mjeseci garancije.

Uvjerite se u kvalitet i uslugu i posjetite nas u poslovnici na adresi Sarajevska cesta 24, Kiseljak ili uštedite vrijeme i traženi proizvod naručite putem web shopa, poručuju iz kompanije Doper-Tech

Korisničku podršku pružaju kroz društvene mreže i live chat na web stranici. Za više detalja o atraktivnim ponudama i akcijama i ostalim informacijama o svim aktuelnostima i novitetima na fb stranici i Instagram profilu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: