biznis
1

Domaći trgovački lanac Robot otvara novi prodajni centar u sarajevskom naselju Šip

Domaći trgovački lanac Robot za kraj godine priprema otvorenje novog prodajnog centra u Sarajevu, na lokaciji u ulici Branilaca Šipa bb. Otvorenje novog objekta planirano je 16.12.2016. godine.

Novi prodajni objekat će biti 25-ti prodajni centar kompanije Robot, čime će postati konkurentniji na tržištu, a kupcima ponuditi širok izbor kvalitetnih proizvoda domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama. Za potrebe prodajnog centra zaposleno je novih 40 radnika te se ukupni broj uposlenika kompanije Robot povećao na rekordnih 1.600.

"Prodajni centar Robot na Šipu našim kupcima nudit će široku paletu proizvoda, od prehrane, neprehrane, hemije, pa sve do tehnike, posuđa, akustike, tekstila i robe široke potrošnje. Dakle, na jednom mjestu imat će priliku kupiti sve za domaćinstvo, po najpovoljnijim cijenama. Za otvorenje, spremili smo specijalni katalog po super cijenama, kao i promocije, degustacije i specijalne poklone za najbrže kupce. Pozivam sve građane da nam se pridruže 16.12.2016. godine od 8 sati i posjete novi prodajni centar Robot", izjavila je Amina Brotlić u ime kompanije Robot.

Ukoliko ste ljubitelji dobre kupovine i pri tome podržavate kupovinu domaćih proizvoda onda je vaš idelani izbor za kupovinu upravo tržni centri Robot.