biznis
35

Promo / Domaći trgovački lanac Robot od danas i u Velikoj Kladuši

Zvanično otvorenje novog trgovačkog centra Robot u Velikoj Kladuši, upriličeno je jutros u 8 sati.

Hipermarket Robot je svim građanima Velike Kladuše priredio nezaboravan doživljaj kupovine, senzacionalne cijene, degustacije najkvalitetnijih domaćih proizvoda iz Bosne i Hercegovine, poklone za sve kupce i pokazao još jednom svoju snagu i kvalitet na bh tržištu u oblasti trgovine.

''Otvorenje hipermarketa u Velikoj Kladuši oduševilo je sve građane ovog grada jer su kako kažu napokon dobili trgovački centar koji na jednom mjestu nudi kompletnu uslugu a pri tome definitivno najpovoljnije cijene u gradu. Robot Hipermarket sadrži kompletan asortimanom prehrane, neprehrane, tehnike, akustike, namještaja, alata, posuđa, tekstila i drugih proizvoda. Objekat se nalazi na površini od 6000m2, na dvije etaže. Za sve posjetitelje pripremili smo nezaboravno iskustvo kupovine uz senzacionalne cijene, vrijedne poklone, zabavu za mališane, promocije, degustacije.Nastavljamo širenje i jačanje trgovačke mreže kompanije Robot ", izjavila je Amina Brotlić, rukovodilac marketing službe Robot BH.'

Ukoliko niste posjetili Robot u Velikoj Kladuši, pozivamo sve građane da se pridruže jer vas očekuje još mnogo iznenađenja.