{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodik sa delegacijom Asocijacije menadžera Srbije

F
10.10.2007. u 15:03
0
0
Dodik sa delegacijom Asocijacije menadžera Srbije
0
Dodik sa delegacijom Asocijacije menadžera Srbije
Premijer Republike srpske Milorad Dodik izjavio je u srijedu tokom razgovara u Banjoj Luci s delegacijom Srpske asocijacije menadžera iz Beograda kako je cilj entitetske vlade da stvori što povoljnije uvjete za razvijanje biznisa.
Dodik je upoznao delegaciju srbijanskih menadžera s privrednim potencijalima RS-a, poreznim olakšicama koje investitorima olakšavaju poslovanje, te sa Razvojnim programom koji se realizuje sredstvima od privatizacije državnog kapitala, saopćeno je iz Vladinog Biroa za odnose s javnošću.

Entitetski premijer je pozvao privrednike iz Srbije da se uključe u realizaciju različitih projekata u RS-u i naglasio da će Vlada pružiti maksimalnu pomoć zainteresovanim partnerima.

Delegacija Srpske asocijacije menadžera upoznata je i s aktivnostima na pojednostavljivanju ili ukidanju suvišnih procedura radi poboljšanja ukupnog poslovnog ambijenta u RS-u, koje Vlada provodi u okviru projekta Giljotina propisa.

Predsjednik Asocijacije Slobodan Vučićević upoznao je Dodika s radom ove asocijacije i ocijenio da bi preduzeća iz Srbije više trebalo da budu prisutna u RS-u.

On je pozvao Vladu da zajedno s delegacijom privrednika predstavi privredne mogućnosti RS-a na ekonomskom forumu koji bi trebalo da bude održan u novembru, u Beogradu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: