biznis
0

Dodijeljene nagrade pobjednicima BBI kviza

Klix.ba
Emina Šišić, izvršna direktorica BBI banke dodijelila je nagrade učesnicima BBI ramazanskog kviza koji su odgovarajući na pitanja iz oblasti poslovanja BBI banke osvojili najviše bodova.

"BBI banka svakodnevno nastoji svojim klijentima pružiti vrhunski kvalitet usluge. Naši klijenti često kažu da BBI kroz partnerski pristup nudi više od obične banke. Kroz različite projekte društveno odgovornog poslovanja koji se ogledaju u podršci obrazovanju, razvoju privrede, pokretanju poljoprivredne proizvodnje, dovođenju investicijskih fondova i edukaciji mladih ljudi pružamo dodatnu vrijednost društvu u kojem radimo i živimo", izjavila je izvršna direktorica BBI banke Emina Šišić.

Takmičari koji su prethodnih 20-ak dana intenzivno učestvovali i učili o proizvodima i uslugama i koji zbog istog broja osvojenih bodova i prošli dodatno testiranje u BBI banci su: Husein Pašić, Džemal Kvakić i Zarif Pašić.

Husein Pašić iz Cazina, student prve godine Medicinskog fakulteta, osvojio je prvu nagradu Panasonic LED Smart 3D TV, LCD televizor. Drugoplasirani takmičar je Džemal Kvakić iz Visokog i dobitnik je Apple iPad mini 3 tableta, dok je trećeplasirani Zarif Pašić, učenik prvog razreda elektrotehničke škole dobio Samsung Galaxy A5.

BBI banka od 24. juna do 14. jula na Facebook stranici www.facebook.com/bbibanka pokrenula je nagradnu igru “BBI ramazanski kviz” .