{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dobro poslovanje fabrike Argeta u Hadžićima

F
4.4.2012. u 12:55
0
1
Dobro poslovanje fabrike Argeta u Hadžićima
0
Dobro poslovanje fabrike Argeta u Hadžićima
Fabrika Argeta u Hadžićima u prošloj godini povećala je proizvodnju za pet posto i tako ostvarila sve zacrtane ciljeve, dok se očekuje da u ovoj godini proizvodnja bude povećana čak za deset posto, rekao je Enzo Smrekar, stariji izvršni direktor Atlantic Grupe, u čijem sastavu posluje Fabrika Argeta.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Smrekar je, povodom obilježavanja 55. godina proizvodnje paštete "argeta", kazao novinarima da su planovi ove fabrike veoma ambiciozni, bez obzira na krizu koja vlada u regionu.

On je naveo da je u prodaju već puštena posna pašteta te najavio proizvodnju serije namaza potpuno novog ukusa, koja će početi krajem aprila. Dodao je i da se za najmalađe potrošače najesen priprema novo iznenađenje "argeta snack".

Istaknuto je da Argetini proizvodi spadaju u grupu delikatesnih namaza, a ne pašteta, zbog načina proizvodnje koja se obavlja korištenjem najsavremenije tehnologije i prema standardima HACCAP, Halal, ISO 9001, ISO 14000, FSSC 22000.

"Argeta" je u BiH godinama brend br.1, ispred uspješnih internacionalnih brendova kao što su Coca-Cola i Milka, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: