Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klix .. uzvrtili se oko kriptovalute sada kada je popularna a prije par mjeseci niste ni znali sta je ..
Ne znaju ni sad. Da znaju, govorili o blockhainovima...
Copy Paste i Google Translate
Ja ga necu nikad platit da vidim ko ce me uhapsit. Djubrad bi porez na bitcoin a to sto ne postoji bankomat da se digne ili polozi novac to nikom nista ha? Kad budem prodavao iduci zvat cu nekog da sjedi s nama na kafi nek uzme porez s obe ruke dobro nek ga stisne !!!
How To Protect Your Bitcoin From Hacking? --> https://cryptocomes.com/how-to-protect-your-bitcoin-from-hacking-guide-for-saving-your-money
daj mom Bakiru punu vrecu bitikona,hahahahaha 😂😂😂
evo ih stižu ... Deloitte doo Visoko, Grant Thornton doo Laktaši, PWC doo Lištica ... da obave završni račun pljačke i legalizuju roditeljski plijen ... sofisticirani, svi u istim odijelima, istim kravatama, istim teflon facama i s istom mantrom ... malo da se zagriju na kriptovalutama, da naplate savjet kako se rudarenje može prikazati kao hobi, a 'investiranje' kao igra na sreću ... a onda idu savjeti za telekome, elektroprivrede ... i mainstream robovanje
Jebote bitcoin nemam ni za kifle.
Samo malo, ako ima profit drzava treba da uzima porez (recimo 10%), A ako ima gubitak zasto ne treba vratiti 10% od gubitka. Zasto trebam da imam samo obavezu prema drzavi, a da nemam nikakva prava.
Kriptovaluta tema u zemlji gdje se za grijanje loze drva
Kako kupiti ove valute karticom ?
Jel to znaci da ja nemogu samostalno kuputi il samo zelis zaraditi od mene
Pitajte Slovenačku Ambasadu o bitcoinu - imaju farmu za rudarenje u bivšoj fabrici Famosa , preko 500 kartica ...Nisu mogli u Sloveniji jer je tamo porez 30%. Koliko vidim i neko iz klix vlasničke strukture se bavi rudarenjem . Pozdravi i selami.
kriptovaluta........zivim u drugacijem vremenu........to kod mene nejma !!
ma maaaarrrrrs u pm
odlicno, jos nam samo kriptovalute fale
onda, jednu vreću kriptovaluta
Kakav crni porez pa u Bosni nema banke da mozes dici pare. U Srbiju ili Hrvatsku moramo ici otvoriti racun. O cemu vi pricate ? Jos jedan nebulozni clanak o bitcoinu pisan od strane ljudi koji ocigledno nisu u tom kripto "svijetu".