{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Do kraja godine još jedan stambeno-poslovni objekat u centru Sarajeva

1.4.2015. u 18:40
102
Do kraja godine još jedan stambeno-poslovni objekat u centru Sarajeva
102
Sarajevo će dobiti još jednan stambeno-poslovni objekat i to u strogom centru grada. Na lokalitetu Podgaj-Tekija je u fazi izgradnje objekat koji je u funkcionalnom smislu podijeljen u tri neovisne cjeline, garažnu, poslovnu i stambenu, koje su vertikalno povezane stepeništima i liftovima.
Objekat se sastoji od 90 stambenih i šest poslovnih jedinica površine od 47 do 157 metara kvadratnih. Investitori su kompanije Ahmetspahić d.o.o. i Benis d.o.o.

Iz kompaniije Benis su nam rekli da je izgradnja počela u septembru prošle godine i da očekuju da će biti u potpunosti završena do kraja ove godine.

"Interesovanja već sad ima jer je atraktivna lokacija. Stvar je mogućnosti kupaca. Trenutno se izvodi završna faza konstruktivnih radova, a direkcija za ceste KS izvodi radove na pristupnoj saobraćajnici", rekli su nam u kompaniji Benis.

Napominju da lokacija diktira luksuznost stanova, a od toga zavisi cijena.

Ko bude želio stan ili poslovni prostor u centru grada, morat će izdvojiti od 3.500 KM do 3.980 KM sa PDV-om po metru kvadratnom.

Cilj investitora je da projektom "Podgaj-Tekija" postave novi standard gradnje i zapadnoevropskog načina života u Sarajevu, a građanima žele osigurati mogućnost kupovine stambenog ili poslovnog prostora koji zadovoljava sve potrebe kvalitetnog načina življenja po prihvatljivim cijenama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: