{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dječiji sajam prvi put u Sarajevu

Klix.ba
7.11.2014. u 13:50
59
Dječiji sajam prvi put u Sarajevu
59
Još samo sedam dana dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Mostar, Rijeku i Zagreb te prvi put stiže u Sarajevo.
Šesnaesti Dječiji sajam, a prvi u Sarajevu održat će se od 14. do 16. novembra u dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija pod počasnim pokroviteljstvom Grada Sarajeva.

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, hrane, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, takmičenja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječiji sajam ponudit će za svakog ponešto. Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječiji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete - najljepše na svijetu.

Za mališane će tu biti veliki broj zabavih sadržaja te razne igre pod pokroviteljstvom sponzora sajma, a za roditelje posebna sajamska prodaja i diskontne cijene gdje će svi roditelji na jednom mjestu moći saznati i nabaviti ponešto povoljno i kvalitetno za svoje dijete. Na sajmu će se predstaviti oko 70 izlagača iz zemlje i inostranstva među kojima i udruženja koja se bave pitanjima djece i roditelja.

Ukratko – biti će to nezaboravan vikend prepun smijeha i veselja za cijelu porodicu. Sponzori i partneri sajam su: BH Telecom, Violeta, Konzum, Jana, Ledo, Baby centar, Bojprom, Adax, Molfix, Cokić na eksić, Kraš i Hyundai.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce. Radno vrijeme sajma u petak, 14. novembra je od 14:00 do 19:30 sati, u subotu, 15. novembra od 9.30 do 19.30 te u nedjelju, 16. novembra od 09:30 do 19:00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: