|

Discover the World Marketing otvorila kancelariju u Beogradu

Discover the World Marketing otvorila kancelariju u Beogradu
0
F
FENA
24.1.2011. u 20:16
0
komentara
0

dijeljenja
Discover the World Marketing otvorila kancelariju u Beogradu Beograd
Globalna kompanija Discover the World Marketing otvorila je kancelariju u Beogradu, koja će komercijalno i marketinški zastupati zemlje zapadnog Balkana.
Kancelarija će biti zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije (FYROM) i Slovenije, navedeno je u saopćenju.

"Uvidjeli smo priliku da proširimo našu mrežu u trenutku regionalnog povećanja i razvoja u turizmu. Nekoliko naših klijenata je takođe izrazilo interesovanje za lokalno zastupanje, imajući u vidu da smo obavljali usluge komercijalnog i marketing razvoja iz predstavništava Discover Grčke i Discover Mađarske", izjavila je izvršna direktorica kompanije Jenny Adams.

"Pronašli smo izuzetne predstavnike s istim visokim standardima koji se pružaju u naših 84 Discover kancelarija širom svijeta, i samim tim predstavljaće sjajnu dopunu našem timu", rekla je ona.

Discover direktor za zapadni Balkan je Goran Jokić, a njegov zamjenik je Nikola Duduković. Nova kancelarija će zastupati Aegean Airlines, Air Baltic, Hong Kong Airlines, Spanair i US Airways.

Discover the World Marketing predstavlja jedinstvenu i globalnu mrežu koja se sastoji od 85 kancelarija u više od 60 zemalja širom svijeta. Bez obzira na veličinu, Discover nudi jednostavna, izvodljiva i efektivna rješenja za potrebe koje odgovaraju kompanijama s raznim potrebama i budžetima.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.