Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cekas crni nermine?? U jeku ratova namjenska industrija ti u stecaju. Ili mozda postoji pozadina kao FDS sto je uzeo mutni BAT pa prodao aspeku da pravi hljeb i tejsteninu?
Nametnuti Nermin, izumrlo mu izdajničko pleme da Bog da, razvaljuje namjensku industriju da se Bošnjaci ne mogu braniti. Ovo je naredba Zagreba koju usta$$a Nermin izvršava kao pravi vojak HVOa
Trojka je dogovorila sa Hrvatskom rušenje namjenske industrije. Iscurila je kopija dokumenta Hrvatske vlade u kojoj jasno govori da će nova vlast staviti Namjensku industriju “pod kontrolu” - to je čijena Trojkine Izdaje: treći entitet kroz izborni zakon i razoružavanje Bošnjaka rušenjem namjenske industrije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trojka hoće da sruši namjensku industriju - zamisli izdajnika, ugasili Zrak, jednu od 9 fabrika Namjenske Industrije. A ostale fabrike već mjesecima čekaju dozvole za izvoz robe - time će se smanjiti izvoz i profit Igmanu, Pretisu i ostalima.
Narod mora da shvati da ako se ovim izdajnicima dozvoli da ostanu na vlasti 3 ipo godine, projekat razvaljivanja BiH će biti okončan. Treba insistirati na prijevremenim izborima. Ionako je ova vlast nelegalno uspostavljena.
Cudi me. Sad kad nema Novalica, sve bi trebalo biti med i mlijeko. On je bio glavni problem, nije prodao Telecom i EP, a FBIH nisu trebala zaduzenja. Sram ga bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zrak nije propao za ova tri mjeseca Trojke. Ako ne znaju radit i opstat na trzistu, zatvaraj. Nece ga narod placat!
I ova vlada je nasatala od SDA, teško da ce biti bolji.
Idemo trojka unazadite ovaj napaćeni narod još više super vam ide zaduženi smo do zavrat.
institucije su preuzeli ccettnnici, usstase u ccettobalije. zato ruse bih gdje god stignu
Elmedin Dino Konaković typing on facebook...
Polako. Tek su sjeli. Dok malo razgaze stolice pa će raditi. I vi navalili, te poplave, te stečaji, te problemi, a oni tu zbog fotelje i plate
Ne treba dozvoliti da se ugasi Zrak, ljudi prave najkvalitetniju optiku sto je i Nato potvrdio, pustite ljude da rade kao sto je i Dita uradila. 10 miliona ce opet uzeti Vlada nece radnici. Sramota za drzvanu vlast da cekamo samo MMF i kredite a kako ih vratiti niko ne razmislja.
Nemate se sta sekirat.Radna mjesta su ugasena jos 1990-e u BiH. Dobro ste se borili i do sad. Bez Jugoslavije ovdje nema posla.
Propala firma koja proizvodi oružje dok rat u Ukrajini bjesni sve većom žestinom. Prazna skladišta u čitavoj Evropi i Americi, svi se slomiše i ne mogu proizvest koliko se na tom ogromnom ratištu troši, a Zrak, nevjerovatno - PROPAO! Svaka čast lopine, pokazali ste se i dokazali, a još jedni drugima vodu držite. Smijenila se vlast, niko neće biti osuđen, neće se namiriti ukradeno, već će samo novi biti tu da pokupe kajmak dok se tale sa "nestranačkim" biznismenima.
Da svane dan, iz temelja
šta ce oni raditi
Abdicevaca*
Ovi sada su deset puta gori od Abdivevaca
Pitajte efendica kome je obecao atraktivnu lokaciju 😉
baš me interesuje kad je krenula dubioza firme Zrak, sigurno nije u ovoj godini. Za čije vladavine riknuo FDS i ostale firme. Hajmo malo retrospektive botovi
Dok je Dino bio u SDA!