{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deseto savjetovanje bh. elektroenergetskih stručnjaka

F
2.2.2011. u 13:00
0
0
Deseto savjetovanje bh. elektroenergetskih stručnjaka
0
Deseto savjetovanje bh. elektroenergetskih stručnjaka
Povodom 10. savjetovanja Bosanskohercegovačkog komiteta CIGRÉ (BH K CIGRE) bit će održana konferencija za novinare 3. februara u poslovnoj zgradi Energoinvesta u Sarajevu.
Bosanskohercegovački komitet CIGRÉ svake druge godine organizira savjetovanje bosanskohercegovačkih elektroenergetskih stručnjaka. Dosadašnja savjetovanja održana su u Sarajevu, Tuzli, Bihaću i Neumu.

Deseto savjetovanje, koje će biti održano od 25. do 29. septembra, predviđeno je kao forum na kojem će biti analizirana pitanja bosanskohercegovačke elektroenergetike u najširem rasponu – od općih pitanja energetske politike do specijalističkih stručnih i naučnih pitanja o dijelovima elektroenergetskog sistema.

Oko tri stotine stručnjaka će raspravljati o tim pitanjima u plenarnim sjednicama i sjednicama šesnaest studijskih komiteta. Uz savjetovanje bit će organiziran i niz okruglih stolova, prezentacija i izložbi.

Na konferenciji za novinare govorit će predsjednik Bosanskohercegovačkog komiteta CIGRÉ Rusmir Mahmutćehajić, glavni direktor Energoinvesta i član Organizacionog odbora 10. savjetovanja Džemail Vlahovljak i predsjednik Organizacionog odbora 10. savjetovanja Zdenko Vukić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: