{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deset inžinjera vodeće sudanske kompanije u autoindustriji na edukaciji u Bekto Precisi

15.5.2015. u 14:30
67
12
Deset inžinjera vodeće sudanske kompanije u autoindustriji na edukaciji u Bekto Precisi
67
Sudanska kompanija GIADAUTO u okviru poslovne saradnje sa kompanijom Bekto Precisa potpisala je ugovor o tromjesečnoj edukaciji njihovih inžinjera u Goraždu.
Edukacija je počela danas i trajat će do 15. augusta ove godine, a obuhvata izradu alata, pravljenje konstrukcija i obuku za CNC programere, saopćeno je iz ove goraždanske kompanije.

Vodeći ljudi najveće sudanske kompanije za proizvodnju automobilskih dijelova i drugih komponenti namijenjenih automobilskoj industriji su odlučili poslati inžinjere na obuku nakon što su početkom godine posjetili kompaniju Bekto Precisa i obišli njene pogone.

Nakon dolaska u BiH i Goražde sudanski inžinjeri su izrazili svoje zadovoljstvo što će boraviti u jednoj prekrasnoj zemlji kakva je BiH i vrhunskoj kompaniji čija je tehnička i kadrovska opremljenost na svjetskom nivou. Prvog dana njihovog boravka gostoprimstvo su im ukazali Redžo Bekto, utemeljitelj Bekto Precise, Enisa Bekto, generalna direktorica kompanije, te Amir Ćoralić, tehnički direktor, i saradnici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: