{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Delegacija Malezije u posjeti FIPA-i

F
FENA
21.1.2009. u 15:17
0
0
Delegacija Malezije u posjeti FIPA-i
0
Delegacija Malezije u posjeti FIPA-i
Delegacija Malezije, u čijem sastavu su bili predstavnici specijalne jedinice Odjela premijera Malezije, u pratnji Zulkifli Adnana, ambasadora Malezije u Bosni i Hercegovini, posjetila je danas sjedište Agencije za unapređenje stranih investicija Bosne i Hercegovine (FIPA).
Direktor Haris Bašić sa saradnicima primio je goste i predstavio im Agenciju i usluge koje mogu očekivati prilikom poslovanja u našoj zemlji.

FIPA je održala prezentaciju o načinu i uvjetima poslovanja u Bosni i Hercegovini, makroekonomskim pokazateljima u prethodnom periodu te mogućnostima za ulaganje, posebno su predstavljeni atraktivni sektori i konkretni projekti za ulaganje.

Delegacija iz Malezije posebno interesovanje je iskazala za ulaganje u infrastrukturne projekte, privatizacijske projekte javnih preduzeća i ulaganje u sektor turizma, s akcentom na izgradnji koridora 5-C, saopćeno je iz FIPA-e.

Nagovijestili su da je ova njihova posjeta tek otvaranje mogućnosti niza posjeta radi realizacije projekata u budućnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: