{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Delegacija bh. privrednika na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Turskoj

F
3.11.2010. u 13:11
0
0
Delegacija bh. privrednika na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Turskoj
0
Delegacija bh. privrednika na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Turskoj
Foto: Arhiv
Privredna delegacija BiH, koju čine predstavnici šest kompanija ( Bimal Brčko, Vitinka Kozluk, Norfish Blagaj, Agricom Sarajevo, IBM Komerc Bugojno i Prima Inter Travnik), posjetit će Međunarodni sajam poljoprivrede ADANA AGRICULTURE 2010., koji se održava od 4. do 7. novembra u gradu Adana na jugu Turske.
Ovu posjetu organizira Vanjskotrgovinska komora BiH, u saradnji s Privrednom komorom Federacije BiH, najvećim organizatorom sajmova u Turskoj, firmom TUYAP (Istanbul) i njihovim predstavništvom za Balkan firmom Adonis (Skoplje, Makedonija), te sajmom Cukurova u Adani (Turska).

Ciljevi posjete bh. privrednika ovome sajmu su: uspostavljanje novih poslovnih odnosa i učešće na dogovorenim bilateralnim susretima s turskim privrednicima (B2B) i potpisivanje međukomorskog ugovora o zajedničkoj saradnji između Privredne komore FBiH i Trgovinske komore Adane, a koji će potpisati predsjednici dviju komora.

Prema navodima iz Vanjskotrgovinske komore BiH, s obzirom na to da su u sastavu bh. delegacije, uime domaćih kompanija, osobe koje su ovlaštene za pregovaranje i donošenje odluka (nivo direktora - menadžera firmi), očekivati je da postoji realna mogućnost sklapanja povoljnih poslovnih aranžmana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: