{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dani maline: Izlagači otišli sa sajma prije završetka

S
26.6.2011. u 15:40
0
0
Dani maline: Izlagači otišli sa sajma prije završetka
0
Dani maline: Izlagači otišli sa sajma prije završetka
Bratunac, Sajam maline (Foto: SRNA)
Šesti Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2011" u Bratuncu završen je prije roka zatvaranja, koje je bilo najavljeno za 18.00 sati, budući da je veliki broj izlagača sajam napustio juče, a oni koji su ostali to su učinili danas prije podne.
Sajamska hala je još prije 12.00 sati bila prazna, a organizatori su izlagačima uručivali zahvalnice pri njihovom polasku, iako je bilo predviđeno da se u 16.00 sati uruče zahvalnice i diplome izlagačima.

Danas su u okviru Sajma održana stručna predavanja iz pčelarstva i mljekarstva, a nakon toga uručene nagrade najboljim pčelarima i proizvođačima mlijeka iz bratunačke opštine.

Najbolji proizvođač mlijeka je Katarina Petrović iz Bjelovca, kojoj je pripala nagrada od 700 KM, drugoplasirani Salih Ibišević iz Glogove nagrađen je sa 500 KM, dok je treću nagradu od 300 KM dobio Senad Muminović iz Konjević Polja.

Najboljem pčelaru Refiku Jašiću iz Mihaljevića pripala je nagrada od 400 KM, drugo mjesto i 300 KM osvojila je Dana Ješić iz Grabovačke rijeke, a treću nagradu i po 150 KM dobili su Ratko Majstorović iz Tegara i Sulejman Ibrahimović iz Glogove.

Uprkos ranijem odlasku izlagača direktor Sajma Vjekoslav Stevanović ocijenio je da je manifestacija uspješno organizovana, da su mnogi izlagači ostvarili međusobne poslovne kontakte i sklopili ugovore o saradnji, a oko 3 000 posjetilaca moglo se upoznati o proizvodima 72 izlagača iz BiH, Srbije i Hrvatske, kao i tehničkim dostignućima u poljoprivrednoj oblasti.

Organizator sajma je opština Bratunac uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Razvojnog program UN i Američke agencije za međunarodni razvoj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: