{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas uvid u vezi s izgradnjom autoputa Banja Luka-Gradiška

F
FENA
11.6.2008. u 12:00
0
0
Danas uvid u vezi s izgradnjom autoputa Banja Luka-Gradiška
0
Danas uvid u vezi s izgradnjom autoputa Banja Luka-Gradiška
Članovi Savjetodavno-operativnog tima za ubrzavanje i rješavanje imovinskopravnih odnosa na trasi autoputa Banja Luka-Okučani, danas će izvršiti uvid u napredak izgradnje druge trase ovog autoputa, nakon čega će biti doneseni zaključci i eventualno preduzete dodatne mjere od Vlade Republike Srpske.
Vlada RS-a je na sjednici 22. maja imenovala Savjetodavno-operativni tim za ubrzavanje i rješavanje imovinskopravnih odnosa na trasi autoputa Banja Luka-Okučani.

Zadatak ovog tima je da utvrdi sve probleme duž cijele trase, a posebno u rješavanju imovinskopravih odnosa koji prouzrokuju zastoje u izgradnji, saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja i veza RS-a.

Savjetodavno-operativni tim se sastaje jednom sedmično, a svakih petnaest dana podnosi izvještaj Vladi. Izvještaj sadrži sve uočene probleme i naročito neriješena imovinskopravna pitanja s prijedlogom mjera za njihovo rješavanje.

Predsjednik ovog tima je ministar saobraćaja i veza u Vladi RS-a Nedeljko Čubrilović, a članovi: Džerard Selman, ministar pravde, Fatima Fatibegović, ministrica za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, Vlado Blagojević, generalni sekretar Vlade Republike Srpske, Tihomir Gligorić, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinskopravne poslove, Mladen Lazendić, direktor JP "Putevi Republike Srpske“ i Slobodan Radulj, republički javni prvobranilac.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: