{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Dan drvno-prerađivačkog sektora Bosne i Hercegovine"

S
8.10.2007. u 11:20
0
0
"Dan drvno-prerađivačkog sektora Bosne i Hercegovine"
0
"Dan drvno-prerađivačkog sektora Bosne i Hercegovine"
U okviru aktivnosti pri organizovanju zajedničkog nastupa na 34. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije “AMBIENTA 2007”, koji se u Zagrebu održava od 16. do 21. oktobra 2007. godine, Kantonalna privredna komora Tuzla će priprediti manifestaciju "Dan drvno-prerađivačkog sektora BiH".
Nakon što je u okviru prošlogodišnjeg nastupa organizovana ista manifestacija, samo pod nazivom "BH Dan", tradiciju održavanja ovog značajnog skupa prepoznali su i u Direkciji sajma pa je "Dan drvno-prerađivačkog sektora BiH" uvršten u zvanični program sajma "Ambienta 07".

I ove godine na zajedničkoj postavci drvoprerađivača i proizvođača namještaja, manifestacija će okupiti predstavnike diplomatskog kora u Zagrebu, brojne goste, učesnike zajedničke postavke.

Kantonalna privredna komora Tuzla manifestaciju "Dan drvno-prerađivačkog sektora BiH" organizuje u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova BiH, Ambsadom BiH u Hrvatskoj te pratnerima u cjelokupnom projektu a to su Vanjskotrgovinska komora BiH, Njemačko društvo za tehičku pomoć (GTZ), Švicarska agencija za razvoj i saradnju (DEZA), Projekat podizanja konkurentnosti razvojem klastera (CCA) američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: