Izmjene na vrhu
5

Citroën je dobio novog generalnog direktora marke

E. Z.
Vincent Cobée, koji je obavljao funkciju zamjenika direktora marke Citroën, naslijedit će Lindu Jackson na mjestu generalnog direktora ove marke i člana globalnog izvršnog odbora.

Vincent Cobée ima vrlo veliko iskustvo rada na međunarodnim tržištima, što je od izvanredne važnosti za marku CITROËN u postizanju cilja međunarodnog rasta.

Carlos Tavares, predsjednik upravnog odbora grupe PSA, izjavio je: "Nakon šest godina provedenih na čelu tvrtke CITROËN tijekom kojih je odradila uspješno pozicioniranje Marke, povećala prodaju i tržišni udio u Evropi te pripremila teren za širenje na međunarodno tržište, s velikim zadovoljstvom najavljujem da Linda Jackson, sa svojim velikim iskustvom u izgradnji marke, preuzima ovu novu odgovornost unutar Grupe."

Od 15. januara 2020. Linda Jackson zadužena je za provođenje studije kojoj je cilj utvrditi i istaknuti različitosti marki u okviru portfelja marki. Ta će uloga obuhvaćati utvrđivanje različitosti marki i usklađivanje poruka marke Citroen u cijeloj PSA Grupi te isticanje različitosti marki u okviru portfolija marki. Carlos Tavares bit će nadređen Lindi Jackson.