{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cisco i Verso u Sarajevu prezentovali najnovije TelePresence uređaje

8.10.2015. u 14:11
140
14
Cisco i Verso u Sarajevu prezentovali najnovije TelePresence uređaje
140
U hotelu "Bristol" u Sarajevu danas je održana konferencija "Cisco TelePresence Road Show" u organizaciji kompanija Cisco i Verso. Prisutni su imali priliku da se kroz nekoliko sesija upoznaju sa najnovijim trendovima u video-konferencijskim rješenjima i da uživo probaju najnovije Cisco uređaje.
Uvodnu prezentaciju na temu "Video u svakodnevnom poslu" je održao Haris Ćeremida, direktor kompanije Verso, koja je regionalni partner Cisca.

Ćeremida je rekao da na ovoj korisničkoj konferenciji žele prikazati nove tehnologije koje u zadnjih nekoliko godina doživljavaju bum i kod nas.

"Ova konferencija je multimedijalna i želimo pokazati zadnje tehnologije jer tržište napreduje velikom brzinom. Pogoduje nam razvoj internet tehnologija, pogotovo mobilnih uređaja, smartphonea, ali i tablet uređaja Tržište doživljava veliku ekspanziju, stalno se prezentuje veliki broj novih uređaja", kazao je Ćeremida.

Na početku same konferencije putem video linka obratio se Goran Milić, direktor vijesti i programa na Al Jazeeri Balkans, koji je govorio o svojim iskustvima s ovom opremom.

Konferencija je trajala tri sata, a teme su bile "Video u svakodnevnom poslu", "TelePresence infrastruktura- Od sobe za sastanke do mobilnog uređeja", "Sastanci su samo početak", a od strane VSTV-a BiH prezentovan je i projekat "TelePresence u pravosuđu BiH".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: