17. juna
0

CEO Summit ove godine okupit će 400 top lidera današnjice

Promjene nastale usljed pandemije koronavirusa sve su osim spontane i prirodne, te zahtijevaju potpuno nove liderske vještine.

Oni koji na vrijeme prepoznaju iste i prilagode se, mogu očekivati ostvarenje koristi za svoje kompanije i povećanje profita.

O promjenama, transformacijskom liderstvu, faktorima uspjeha bh. i regionalnih kompanija, optimizaciji ljudskog potencijala, inovacijama i digitalizaciji, podacima, globalnoj energetskoj tranziciji, trendovima, značaju finansijskog sektora i stanju bh. privrede danas i sutra, govorit će se 17. juna, na drugom CEO Summitu u Sarajevu.

Cilj konferencije jeste ujedinjenje uspješnih lidera i kompanija, kako bi se pokrenula pozitivna kretanja i opstanak privrede u cijelosti.

Period pandemije iskristalisao je i iznjedrio najbolje iz mase menadžera kojima smo okruženi, a to su oni koju su istinski napravili promjenu, kreirali kvalitetne radne sredine, odnose gradili na povjerenju, kreativnosti, motivaciji i koji su uvijek spremni na nove izazove.

Na konferenciji ćemo saznati kako upravljaju CEO lideri današnjice, te motivisati sve one koji još uvijek nisu napravili promjene koje će im spasiti dalje poslovanje.

Današnji lideri osim poslovnih uspjeha i profita, trebaju voditi računa o stvaranju novih lidera, kreiranju zdrave i poticajne radne sredine i radnike staviti u prvi plan, kako bi oni bez straha davali svoj maksimum i stvarali najbolje rezultate.

CEO Summit okupit će 400 top lidera iz BiH i regiona, direktore kompanija, top menadžment iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnike iz svih grana privrede, članove Upravnih i Nadzornih odbora, te predstavnike državnih institucija i diplomatskog kora.

Više o programu, partnerima projekta, govornicima i forma za prijavu na: www.ceo-summit.ba.

Organizator CEO Summita je marketinška agencija Altermedia.