Originalno sa stilom
34

Promo / Caseland: Personalizirane maskice za telefone svih brendova i tipova

Prateći svjetske trendove kompanija Digital City otvorila je podružnicu Caseland gdje je moguće personalizirati zaštitnu maskicu (cover case) za mobilne uređaje svih brendova i tipova.

Kako su naveli iz ove kompanije, brendovi, poslovni partneri, rođendanski pokloni, kućni ljubimci, limeni ljubimci, omiljeni pjevači, praznici, političke partije na koje izlaze na izborima 2018, svi oni su potencijalni kupci.

Naveli su da se porudžbe mogu obaviti putem web stranice www.caseland.ba, kao i mobilne aplikacije, koja je dostupna za oba operativna sistema iOS i Android, ili lično u maloprodajnom objektu u Hrasnom, Milana Preloga 2 zatim u tržnom centru SCC, na -1. te na broj telefona +387 62 811777, dostupno na Viber i whatsApp.

Poručuju kako raspolažu s 4000 već gotovih dezena/dizajna, koje je moguće još dodatno personalizirati.

"Ponosni smo na našu uspješnu saradnju sa Magazom iz Sarajeva koja nam je ukazala povjerenje i već duže vremena smo njihov ekskluzivni partner za izradu maskica za mobitele iz Magazine kolekcije originalnih proizvoda inspirisanih pjesmama i stihovima Dine Merlina. Posebno se izdvajaju "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo", "Furaj mali", "I ja imam tebe ružo moja", "Smijehom strah pokrijem" i druge. Maskice su dostupne kupcima diljem svijeta kako u Magazi u Sarajevu tako i kroz njihov web shop", saopćeno je iz kompanije Digital City.